Sidor

onsdag 2 januari 2019

Veckans topplista v1- Nyårslöften


Denna vecka vill Johanna  att vi listar våra nyårslöften och läsutmaningar. Jag brukar inte ha speciellt många men fem stycken bör jag kunna knåpa ihop!

1. Den jag följer mest och även använder mig mest av är Goodreads och där har jag mitt läsmål. I år har jag valt att försöka läsa 50 böcker. Jag läste 64 stycken under 2018 så 50 bör jag klara.

2. Avsluta minst 3 serier. Just nu har jag en som jag snart kommer att ha avslutat då jag läser sista boken i trilogin. Så denna utmaning blir nog relativt lätt. Har ingen pågående serie för jag är duktig på att avsluta dem snabbt men vill ändå hinna med och läsa igenom två hela serier.

3. Läsa minst 25 böcker ur min egna bokhylla. Detta måste jag nästan klara för jag får/köper nya böcker ganska ofta så känns som jag aldrig kommer i fas och det blir ett stressmoment för mig. Får kämpa på gällande detta!

4. Starta en youtubekanal där jag kan prata mer om böcker. Detta är inget löfte utan en utmaning. Jag har velat detta så länge men jag vågar inte. Måste komma ur min comfortzoone och sluta vara rädd för vad andra ska tycka.

5. Lägga upp minst 4st inlägg i veckan. För vissa är detta otroligt lite men för mig är det lagom att hinna med. Ska hinna skrivas och även ha tiden att hitta content. Men hoppas jag kan hålla detta löfte trots ledigheter och så vidare.

2 kommentarer:

  1. Lycka till med dina mål! Jag hoppas också kunna avsluta några serier i år.

    SvaraRadera