Sidor

onsdag 9 januari 2019

Let it snow av Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle

Titel: Let it snow
Författare: Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle
Serie: -
Sidor: 333
Utgiven: Bonnier Carlsen, 2016
ISBN: 9789163889417
Utläst: 25/12

Handling:
En snöstorm sätter spelet i rullning: ett tåg spårar ur, mobilsamtal når inte fram, missförstånd, dikeskörningar, alldeles för många och för gapiga cheerleaders och första kyssar – allt under en förtrollad julhelg. Bästsäljande trion Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle skriver här varsin fristående – men sammanlänkad – charmigt romantisk berättelse i juletid. (Goodreads)

Omdöme:
Jag hade faktiskt inte speciellt höga förväntningar på denna bok men wow vad bra den var! Och så fantastiskt mysig och julig. Var lite rädd att jag inte skulle känna av julkänslan alls men den var där hela tiden.

Första berättelsen tyckte jag var kanske lite too much. Den kändes inte trovärdig och blev rädd att hela boken skulle kännas "fejk". Men direkt vid andra berättelsen blev jag fast och tyckte inget kändes för krystat.

Hela boken rätt igenom är en sån mysig berättelse och jag älskar hur allt hänger ihop! När man vid andra novellen får läsa om karaktärer från första så ger det ännu mer "myskänsla" över det hela. Miljön är fantastisk rätt igenom. Det är snökaos, filmtittande, fika på Starbucks och julfirande med  massa mat. Karaktärerna gillar jag också men det var egentligen vid sista berättelsen som jag verkligen gillade någon karaktär. Och i den gillade jag alla tre tjejer som var vänner, det var också den novellen som jag gillade bäst.

Vill man läsa en mysig och julig feelgood så är denna perfekt. Otroligt snabbläst var den också!

3 bra saker med boken: tre berättelser i en, julig, snabbläst

Betyg: ♡♡♡♡

Andra böcker jag läst av författarna:
Var är Alaska?- John Green
The fault in our stars- John Green

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar