Sidor

tisdag 27 november 2018

Veckans topplista v48Denna vecka ska vi lista fem böcker som vi ser fram emot att läsa i vinter. Ett perfekt val av tema från Johanna tycker jag! Jag har en hel drös men just dessa fem hade jag planerat att läsa från första december fram tills efter nyår. Jag är nämligen ledig mellan jul och nyår, totalt 11 dagar vilket är helt fantastiskt! Så majoriteten är väldigt tjocka böcker men de kommer jag ju definitivt ha tid att plöja!

1. Let it snow av Maureen Johnson, John Green och Lauren Myracle.
En julbok hade jag tänkt att klämma in i år. Har några fler hemma men de få vänta tills nästa år. Är supertaggad på denna!

2. Ögat över månskäran av Libba Bray
Detta är en trilogi som jag haft på min att-läsa-lista i flera år. Nu under december och ledigheten så hade jag tänkt försöka plöja mig igenom den. Hoppas den är lika bra som jag föreställt mig.

3. Upprorsänglar av Libba Bray
Detta är andra boken i trilogin. Min tanke är att påbörja denna precis innan jul då denna bok faktiskt utspelar sig under julen!

4. Love.com av Bella Osborne
Jag vet inget om den här boken. Bara att den ska vara en riktigt bra feelgood vilket jag är sugen på. Köpte den förra sommaren och har varit lite nyfiken på den hela tiden så nu får det bli dags att jag tar tag i den.

5. Vad jag tänker på när jag tänker på livet av åtta olika författare
Blev nyfiken på denna när jag såg att Jonas Hassen Khemiri var en utav författarna. Verkar vara en otroligt lättläst och mysig bok. Perfekt att läsa i mellan alla tegelstenar.


6 kommentarer:

 1. Femte boken blev jag lite extra nyfiken på. Kände inte till den men låter intressant och Jonas Hassen Khemiri läser jag gärna mer av...

  SvaraRadera
 2. Inte läst någon av dem, tack för tipsen! :)

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Precis det jag hoppats på att den ska vara :)

   Radera