Sidor

söndag 18 november 2018

Lottens höstenkät

Jag såg denna enkät på Nilmasbokhylla men den kommer ursprungligen från Lottens bokblogg och jag kände att jag jättegärna svarar på denna jag med!

Vad är det bästa med hösten?
Att naturen blir så vacker, luften mer krispig och att typ allt blir så himla mysigt!


Tips på en bra bok som utspelar sig på hösten?Oj, jag kommer faktiskt inte på en enda som gör det... Mitt minne haha!

Vilken bok ser du fram mot mest den här hösten? Jag har faktiskt ingen bok som jag ser fram emot, i alla fall ingen som kommer släppas. Men en bok som funnits ett tag men som jag ser fram emot att läsa är Ögat över månskäran. Det är första boken i en trilogi som jag velat läsa i evigheter och nu i december tänkte jag ta tag i den!

Har du någon speciell läsutmaningen den här hösten? Eller låter du inspirationen styra? Nej det har jag inte. Jag har ju en månadsplanering som jag gör men inget annat. 

Har du något speciellt inplanerat den här hösten som du kan se fram mot? Nej det har jag faktiskt inte. Denna hösten har jag bestämt att jag ska ta det lugnt så mycket jag kan. Umgås med vänner, läsa mycket och bara mysa. Det är något jag verkligen behöver. 

Är det någon film eller TV-serie som du ser fram mot att se den här hösten? Ja det har jag faktiskt. Jag tittar inte alls mycket på serier men har fått upp ögonen för The Haunting of Hill House. Alla verkar älska den så började titta på den nu i veckan och hittills är den bra! Annars följer jag Ex on the beach, Svenska Hollywoodfruar, Svartsjön och Södertäljepolisen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar