Sidor

fredag 23 november 2018

Helgfrågan v47


Nu är jag hemkommen från jobbet. Eller jag var hemma redan vid halv fem men har duschat och ätit middag. Är lite smått stressad för ska nämligen ut ikväll med en massa kompisar men har massa att fixa hemma innan. Men innan jag stressar vidare tänkte jag svara på veckans helgfråga av Mia.

Vad tycker du om bokpaket? Jag tycker sådär faktiskt. Köpte två eller tre av Lavender Lit som jag gillade supermycket men några andra boxar har jag inte fastnat för.

Bonusfråga: Har du några bra julklappstips? Det jag skulle vilja tipsa som är AirPods om man inte redan äger det. Jag köpte det idag på Black Friday-rean. Dock kommer jag få de i julklapp av mamma så får vänta ett tag på att få använda dem men herregud vad behändiga dem där! Sen skulle jag rekommendera att köpa massa mysiga saker. Morgonrock, skön pyjamas, tofflor, doftljus och så vidare. Perfekt att ha under julledigheten. Eller att ge någon en upplevelse. Gav mina föräldrar en ölprovning förra året och mina svärföräldrar fick välja en dag att gå på Afternoon tea!

Nu ska jag stressa vidare, hoppas ni får en skön och rolig helg!

2 kommentarer:

  1. Skulle älska att få mysiga saker att gå runt i men vet med mig att jag aldrig skulle använda för jag blir så galet varm. Så tråkigt egentligen :/

    SvaraRadera