Sidor

fredag 16 november 2018

Helgfrågan v46


Äntligen fredag igen. Idag får jag tyvärr jobba lite längre än vanligt då jag ska dema hos en butik till 19:00 men det gör inte så mycket. Är ledig hela helgen ändå. Nu tänkte jag svara på veckans helgfråga som Mia håller i.

Har du någon adventskalender?
Svar: Ja det har jag faktiskt. I år har jag köpt en kalender från The Body Shop. Är riktigt taggad på den då jag älskar deras produkter! Förra året fick jag en av Rituals av min pojkväns mamma men den gillade jag inte lika mycket då det var mycket smink och hudvård för äldre.

Bonusfrågan: Choklad eller chips?
Svar: Chips alla dagar i veckan. Jag är verkligen ingen chokladperson som typ alla verkar vara. Jag gillar choklad men inte alls mycket. Tycker chips är mycket godare!

Nu ska jag fortsätta jobba och ikväll när jag kommer hem ska jag titta på gårdagens avsnitt av Ex on the beach med min syster och sen fortsätta läsa Tid: Livet är inte kronologiskt. Har ca 40 sidor kvar av den så den kommer bli utläst ikväll. Kanske att jag också läser ut Underkänd: De roligaste provsvaren någonsin. Den är otroligt lättläst och har inte mycket kvar av den heller.  Ha en fin fredag och helg!

4 kommentarer:

 1. Kul med en kalender! Tycker det är roligt att det finns så många olika typer av kalendrar.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar köra den klassiska, billiga chokladkalendern varje år :P Och hunden får en med hundgodis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men den går ju inte av för hackor den inte! Och vad gulligt att hunden får en egen :)

   Radera