Sidor

söndag 11 november 2018

Bookhaul oktober

I oktober månad köpte jag bara två böcker. Tanken var tre böcker men den tredje verkar vara slutsåld överallt. Jag köpte i alla fall Ingenting och allting av Nicola Yoon och Så som du hade berättat det för mig (ungefär) om vi hade lärt känna varandra av Jonas Hassen Khemiri. Tyckte den verkade intressant så klickade hem den. Ingenting och allting har jag varit intresserad av länge och tyckte omslaget var så fint så därför fick den hamna i varukorgen.

Fick hem två recensionsexemplar också vilket alltid är jättekul! Suicide Club har jag sett lite överallt och tycker den verkar intressant. Dock tror jag inte att jag kommer att läsa den på ett tag, har andra böcker som jag vill läsa före. Men Neverworld kommer jag garanterat läsa inom en kort framtid. Men innan skulle jag vilja läsa Nattfilm och Fördjupade studier i katastroffysik som båda verkar otroligt bra! Tack Modernista!

2 kommentarer:

  1. Neverworld och Suicide Club har jag också fått. Neverworld ska läsas den här månaden och Suicide Club kanske blir nästa månad! :) Vilken var den tredje boken du tänkte köpa? Nyfiken!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var/är (för jag hittar den fortfarande ingenstans) "Vad jag tänker på när jag tänker på livet" av ett flertal författare. Bland annat Jonas Hassen Khemiri. Men fick låna den på bibblan istället :/

      Radera