Sidor

måndag 12 juni 2017

Veckoplanering v24

Hej på er!
Hoppas ni haft en toppenhelg, det har jag haft iaf. I fredags tog min pojkvän som sagt studenten så i lördags blev det en låååång sovmorgon. Det var en lyckad dag och han blev så nöjd med min present (en klocka). Sen jobbade jag även hela lördagskvällen vilket var rätt skönt faktiskt. Igår övningskörde jag med pappa och sen storstädade jag hela mitt rum och möblerade om. Beställde även en sängkappa och ska köpa en lampa till nattduksbordet, sen tänkte jag lägga upp resultatet här på bloggen!

Idag sa jag hejdå till min pojkvän för han ska till Grekland en vecka så nu tänkte jag ägna hela förmiddagen/eftermiddagen åt att läsa. Har inte läst sen i torsdags tror jag... Sen hämtar pappa mig ikväll och så ska vi övningsköra och efter det är det kvällsmöte på jobbet!

Resten av veckan är verkligen bara jobb jobb jobb. Vilket är rätt skönt på ett sätt eftersom min pojkvän är bortrest men är inte jättetaggad på långa dagar på jobbet. Men vet att jag kommer hinna med bloggen, läsning och körkortsplugg!


Bild från Pinterest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar