Sidor

onsdag 21 juni 2017

En såndär perfekt sommarbok

Titel: Anna och den franska kyssen
Författare: Stephanie Perkins
Serie: -
Sidor: 298

Handling:
Anna har ett lyckligt liv i Atlanta. Hon har en lojal bästa kompis och är kär i sin arbetskamrat på biografen, som just har börjat åtgälda hennes känslor.
Därför blir hon inte alls förtjust när hennes pappa bestämmer sig för att skicka iväg henne till Paris för att hon ska gå sitt sista skolår där. Men trots att hon inte kan ett ord franska lär Anna känna en del coola nya personer, inklusive den snygge Étienne St. Clair, som snabbt blir hennes bästa vän.
Tyvärr är han upptagen - och det kanske Anna också är.. Kommer ett år av romantiska nästan-stunder avslutas med den franska kyss hon har väntat på?

Mina kommentarer och åsikter:
Denna bok har ju varit riktigt hypad förut. När jag bokbloggade för några år sedan så minns jag att denna var överallt (menar då orginalet som är på engelska). Jag beställde hem den men den blev bara ståendes för var verkligen inte sugen att läsa den på engelska, läser aldrig böcker på engelska. Men nu när det är sommar vill jag beta av så många mysiga och "lättlästa" böcker som möjligt och kände då att denna skulle passa bra!

När jag läst de första sidorna i boken kände jag att "nä denna kanske inte är något för mig iaf". Men jag fortsatte att läsa den och fastnade. Den var så himla mysig, romantisk, rolig och bara helt perfekt. Kände så mycket igen mig i huvudpersonen Ana. Och älskar alla personer i boken, man får en sån himla tydlig bild av alla. Kan verkligen förstå varför denna blivit så hyllad för den är verkligen bra. Den har allt en såndär mysig-kärlek-sommarbok behöver! Ska snart hugga tag i hennes andra bok Lola och pojken i huset bredvid.

Betyg: ♡♡♡♡♡

2 kommentarer:

  1. Har tänkt försöka läsa denna bok till veckan som kommer :) Den verkar sådär härligt lättsam och somrig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är den verkligen! Det är bara att öppna och läsa utan att behöva "anstränga sig och hänga med" :)

      Radera