Sidor

torsdag 8 juni 2017

Boksläpp 2017 (del 1)


Släpps 2017-06


Du känner mig så väl- Nina LaCour & David Levithan
Släpps 2017-06


Mina smala axlars längtan- Maria Frensborg
Släpps 2017-08


Norra Latin- Sara Bergmark Elfgren
Släpps 2017-09


Papperssjälar- Emma Johansson
Släpps 2017-09

Det släpps ju en hel del böcker just nu samt över sommaren inpå hösten. Och jag har plockat fram dem böckerna som jag personligen blivit intresserad av. Besynnerliga berättelser: av Millard Nullings är jag mest intresserad av då jag läst de tre tidigare böckerna i serien Miss Peregrines hem för besynnerliga barn. Tycker dock inte att de böckerna var bland det bästa jag läst men helt okej då jag gillade storyn och bilderna i böckerna. Så är faktiskt lite nyfiken på denna! 

Norra Latin lade jag till i min "att läsa" lista mest för att det är just Sara som skrivit boken. Har dock, roligt nog, inte läst Engelsforstrilogin men har böckerna hemma och har planerat att läsa dem i sommar/höst. Men har hört så mycket bra om de böckerna och om Sara som författare att jag har rätt höga förväntningar på denna bok. Och självklart blir det ännu roligare att läsa den då den utspelar sig i Stockholm och på ett gymnasium som man faktiskt känner till. 

David Levithan´s böcker har jag läst tidigare. Och det är Dash och Lilys utmaningsbok och Nick & Norahs oändliga låtlista. Tyckte de var helt okej, inte jättemycket mer än så men de var lättlästa och mysiga liksom. Vet också att han släppt andra böcker som blivit hyllade så jag bör absolut ge han en andra chans. Har inte fastnat för någon av dem men den tyckte jag lät bra!

De två andra böckerna är relativt okända för mig då jag inte känner till författarna. Men har sett böckerna på andra bokbloggar och på Adlibris så de verkar vara rätt hypade. Tycker handlingarna verkar bra och titlarna är lite speciella så dessa två kommer jag definitivt läsa när de släppts!

Har ni fastnat för någon av dessa böcker? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar